Kas

Rehberlik servisi tarafından okulumuz öğrencilerimize  yönelik  konferans salonunda 22, 24 ve 25 Ekim tarihlerinde kişisel sınırlarımız ve istismar konulu seminer çalışması yapılmıştır

Algoritma ve Kodlamaya Hazırlık

05-20 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Kod Haftası kapsamında okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Oğuz IŞIK ile 10. sınıf öğrencilerimizin katıldığı, Algoritma ve Kodlamaya Hazırlık etkinliğini düzenledik. 50'den farklı ülkede aktif olarak devam eden Kod Haftası etkinliklerinde öğrencilerimiz algoritma oluşturmayı ve temel kodlama becerilerine giriş yaptılar. Etkinlik sonrası codeweek.eu tarafından öğretmen ve  öğrencilerimize hazırlanan sertifikaları Okul Müdürümüz Ömer SAVAŞ verdi.

Ekm

5 Eylül 2019 Perşembe günü saat 10:00'da okulumuz konferans salonunda 9.sınıfa yeni başlayacak öğrencilere velileriyle birlikte organizasyon eğitimi kapsamında sunum yapılmıştır

Ekm

15 Ekim 2019 Salı günü düzenlenen "Autodesk ile Üretimin Geleceği" seminerine okulumuz yenilenebilir Enerji alanı öğrenci ve öğretmenleri ile Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı öğrenci ve öğretmenleri katılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve mezunlarımızın Kick Boks'taki başarıları devam ediyor.

Ekm

Okulumuz rehberlik öğretmenleri tarafından konferans salonumuzda öğretmenlerimize yönelik "Psikososyal Müdahale Hizmetleri" semineri düzenlenmiş ve okulda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilmiştir.

Ekm

Okulumuz yenilenebilir enerji bölümü 10-Y sınıfı, Müdür yardımcımız Ümit DURAK ve öğretmenlerimiz Korhan KANTARCIOĞLU ve Cem KILIÇASLAN eşliğinde Ege Üniversitesi Güneş Enstitüsüne teknik gezi düzenlemiştir.

Okulumuzda Nöbet Değişimi.

May

Okulumuz Bilişim bölümü tarafından organize edilen, Gençler ile çocukları buluşturan Gençlik Günleri atölye çalışmalarımızı tamamladık. Aşağıda çalışmalarımızdan kesitler bulabilirsiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

İspanya Galiçya Otomotiv Öğretmenleri Derneği’nden 3 Teknik Öğretmeni, ortağı olduğumuz; Mesleki Eğitimde Beceri ve Anahtar Yeterliliklerin Geliştirilmesi isimli Erasmus+ projesi kapsamında 22-28 Nisan 2018 tarihleri arasında okulumuzda ağırladık.

Şbt

2016-2017 eğitim öğretim yılında İZKA projesi kapsamında  açılan Yenilenebilir Enerji Sistemleri Alanı - Güneş Enerjisi Dalı ve Proje ile ilgili 5 Şubat 2017 tarihli Yeni Asır gazetesinde haberimiz çıkmıktır. Haberi metni aşağıdadır.

Ara

İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde, 2016-2017 eğitim yılı başında "Yenilenebilir Enerji Sistemleri" alanı açıldı ve dal olarak da güneş enerjisi sistemleri dalı seçildi.

24 öğrenci, alan tercihinde bulundu. Bu kapsamda, İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, güneş enerjisi sistemleri laboratuvarının kurulumunu yaptı. Kurulum sonucunda da sektör temsilcileri ve milli eğitim yöneticileri katılımıyla laboratuvarın açılışı gerçekleşti.