Okulumuzda "Yenilenebilir Enerji Sistemleri" Alanı Açılışı Yapıldı

İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde, 2016-2017 eğitim yılı başında "Yenilenebilir Enerji Sistemleri" alanı açıldı ve dal olarak da güneş enerjisi sistemleri dalı seçildi.

24 öğrenci, alan tercihinde bulundu. Bu kapsamda, İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, güneş enerjisi sistemleri laboratuvarının kurulumunu yaptı. Kurulum sonucunda da sektör temsilcileri ve milli eğitim yöneticileri katılımıyla laboratuvarın açılışı gerçekleşti.

İzmir´de açılan ilk "Yenilenebilir Enerji Sistemleri" alanı ile İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, güneş enerjisi sistemleri dalı ile yakından ilgilenebilecek olmanın gururunu yaşıyor.

Yayın: 08.12.2016 - Güncelleme: 08.12.2016 14:14 - Görüntülenme: 1277