T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KARABAĞLAR - Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Liseler arası futbol turnuvasında okul takımımız Seferihisar Asil Nadir Anadolu Lisesini 3-0 yendi.

Kas

24 öğrencimiz 12-15 Kasım 2021 tarihleri arasında Manisa Şehzadeler Gençlik Kampında İzmir Valiliği ve Karabağlar Gençlik Merkezinin destekleriyle ücretsiz Doğa Kampına katıldılar. Çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği etkinliklere katılan öğrencilerimiz eğlenceli anlar yaşadılar.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

İş Hayatına Hazırlanıyorum (I'm Getting Ready For Business) isimli E-Twinning projemize katılan öğrencilerimize katılım belgeleri verildi.

Öğrencilerimiz Cumhuriyet Bayramında Geçit Töreninde

Ekm

Okulumuz koordinatörlüğünde yürütülmekte olan 2019-1-TR01-KA202-074672 IQinDIGIT isimli projemiz kapsamında, 1. Eğitim/Öğretim/Öğrenim faaliyetimiz, Polonya-Lubin kentinde Zespol Szkol Nr 1 w Lubinie meslek lisesinde 11-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Ekm

Toplantıda okulumuzun koordinatörlüğünde 4 katılımcı ülke ile beraber yürüttüğümüz IQinDIGIT isimli KA2 Erasmus+ projesi hakkında sunum yaparak ve stand açarak  bilgilendirme yaptık.  www.iqindigit.org

Ekm

4 Ekim 2021 Pazartesi günü Okulumuz 9.sınıf öğrencilerine 2 oturum halinde, 10.sınıf öğrencilerine ise 5 Ekim 2021 Salı günü yine 2 oturum halinde Rehberlik Öğretmenleri ve Disiplin Kurulumuz tarafından "Öz Disiplin Geliştirme Semineri" çalışması yapılmıştır.

Ekm

Şube Müdürümüz Aytekin Gürbulak başkanlığında, Karabağlar İlçemizde Mesleki ve Teknik Eğitim Veren Okul/Kurum Müdürleri ile mesleki eğitim çalışmalarının değerlendirilmesi ve yeni eğitim öğretim yılında yapılması planlanan etkinliklerin görüşüldüğü toplantı İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Eyl

Ahilik Haftası İlçe Kutlama törenine Okulumuz öğretmeni Korhan Kantarcıoğlunun çalıştırdığı öğrenci grubumuz Şed Kuşatma Töreni adlı tiyatral gösteri ile katılım sağlamıştır.

Eyl

Okulumuz Yenilenebilir Enerji bölümü öncülüğünde eski mezun öğrencilerimizden aynı zamanda rüzgar enerji sektöründe çalışan sayın Çelik Soyasçı ve  sayın Mustafa Çetin'in konuşmacı olarak katıldığı Rüzgar Enerjisinde Sektörel Gelişmeler adı altında bütün yenilenebilir enerji bölüm öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi.

E-Twinning Projemize Kalite Etiketi

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Semra KAVAS'ın koordinatörlüğünde, İzmir Bergama YKP MTAL, Ordu Ünye Adnan Menderes MTAL, Turgutlu Zübeyde Hanım MTAL, Ankara Etlik MTAL ve Lycée polyvalent Sacré Coeur, Nantes Fransa okullarından oluşan (Türkiye'den 5 okul ve Fransa'dan 1 okul)  İş Hayatına Hazırlanıyorum (I'm Getting Ready For Business) isimli E-Twinning Projemiz KALİTE ETİKETİ ile ödüllendirilmiştir.

Ağu

17 Ağustos 2021 saat  20:00'de tercih danışmanlığı yapılacaktır. 150 ve üzeri puan almış tüm öğrencilerizi bu çalısmaya bekliyoruz.

Ağu

Okulumuz mezunu Ferhat Arıcan'ı başarısından ötürü tebrik ediyoruz. Gururumuz...Tokyo 2020'de paralel barda bronz madalya kazanarak Türkiye'ye cimnastik tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını getirdi.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ