Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG Birimi işbirliğinde konferans salonunda ATP 11A-AMP11A-11C-11Y ve ATP 12A - ATP 12B sınıflarımıza İlk Yardım Eğitimi 15/12/2023 tarihinde geçekleştirildi.

Ara

İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde tüm 9. Sınıflarımıza yönelik Siber Zorbalık ve Akran Zorbalığı konulu seminer çalışmamız 06/12/2023 tarihinde geçekleştirildi.

Kas

TÜM SINIFLARIN HAFTALIK DERS PROGRAMI (27 KASIM 2023 TARİHİ İTİBARİYLE GEÇERLİ OLAN PROGRAM)

Kas

Ege Üniversitesi  Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile ortaklaşa Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde 02 Kasım 2023  Perşembe günü saat 20:00’da Karabağlar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İto Vakfı  Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen Cumhuriyet temalı “Tiyatral Müzikal Halk Dansları Gösterisi” beğeni ile izlendi.

Kas

31 Ekim 2023 Salı günü saat 18:00’da Konferans Salonunda gerçekleştirilen Okul Aile Birliği Toplantısı ve sonrasında düzenlenen Veli Toplantımız velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Ekm

SAYIN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ, 31 EKİM 2023 TARİHİNDEN İTİBAREN CUMHURİYET MTAL'DE DERS GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİMİZ AŞAĞIDAKİ TABLODAKİ GİBİDİR.

Ekm

27 ekim 2023 cuma saat 16:00 da 10.siniflar 1.gruba bağımlılıkla mücadele konulu seminer  çalışması yapılmıştır

Ekm

26 Ekim 2023  Perşembe  saat 13:30'da toplantı salonunda Karabağlar Rehberlik ve Araştırma  Merkezi tarafından öğretmenlerimize  yönelik "Akran zorbalığı, psikolojik sağlamlık, bağımlılık  ve özel eğitim uygulamaları" konularında yaklaşık 1 saatlik bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Ekm

23 Ekim 2023 tarihinde okulumuz 10.sinif öğrencilerimize yönelik Karabağlar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından  bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Ekm

Kızılay İzmir afet biriminden eğitmenler tarafından düzenlenen seminer sonrası, öğrencilerimize çadır kurma eğitimi gerçekleştirildi. Kızılay İzmir afet biriminden öğrencilerimize katılımcı belgeleri gönderilecektir.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında öğrencilerimize Afete Hazırlık Kulübü öğretmeni Nevin AYBEK tarafından Afete Hazırlık Eğitimi düzenlendi.

Eyl

9 BÜYÜK OTOBÜS (Sabah grubunda 3 otobüs ve öğleden sonra 6 otobüs) YAKLAŞIK 600 ÖĞRENCİ VE 39 ÖĞRETMENİMİZ ile Teknofest Ziyaretimizi 28 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirdik. İTO Vakfı Süleyman Taştekin MTAL

Eyl

Okulumuz öğrencisi Çağrı Yılmaz 04-07 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen U 15 ERKEK MİLLİ HENTBOL GELİŞİM kampında yer alarak bizleri gururlandırmıştır.

Eyl

28 Eylül 2023 Perşembe günü TEKNOFEST gezimir var.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü 9.sınıf öğrenci velilerine yönelik okul tanıtımı ve ortaöğretim kurumları yönetmeliği konusunda bilgilendirme çalışması yapılmıştır.