Şbt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce farklı sınavlara hazırlanan, kariyer planlaması yapan öğrencilere ihtiyaç duyabilecekleri konu başlıklarına yönelik olarak hazırlanan "3 Adım Rehberlik Kitabı" hazırlanarak yayımlandı.

Şbt

Okulumuz Erasmus+ KA121 VET Akreditasyonu çerçevesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde ki konsorsiyuma yararlanıcı olarak kabul edilmiştir.

Şbt

Okulumuz futbol takımı her sene olduğu gibi bu yıl da Bölge finallerinde mücadele etmek üzere Eskişehir'e hareket etti.

Şbt

Okulumuz Maker Kulubü öğrencileri olan :

TÜM SINIFLARIN HAFTALIK DERS PROGRAMI

Dergİto Dergimiz 3.Sayısı Yayımlandı

Şbt

İzmir Ticaret Odası Bilişim Komitesi ile okulumuz arasında yapılabilecek işbirliği çalışmaları için, tanışma ve işbirliği toplantısı gerçekleştirildi. Yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ock

Okul Futbol takımımız 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Genç Erkekler Futbol Grup maçlarında yine İzmir derecesi elde ederek, 9-11 Şubat tarihlerinde yapılacak Bölge Finallerinde ilimizi temsil edecektir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılar dileriz

Ock

Karabağlar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Sn. Oltan BALYEMEZ, okulumuz Müdürü Sn. Ömer Savaş ve öğretmenlerimizi makamında kabul etti.  Yürütmekte olduğumuz @simprotic isimli Erasmus+ projemiz hakkında bilgilendirme yapıldı. Projemizde oluşturulan "Robotik Programlamada Simülatör Kullanımı" isimli kitabımız kendisine takdim edildi.  Sn. Oltan Balyemez'e nazik evsahipliği için teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz İTO Vakfı Süleyman Taştekin MTAL genel bilgi öğretmenlerine yönelik @simprotic isimli Erasmus+ projemizin bilgilendirme toplantısı öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ayrıca 2024 Erasmus+ Round 1 çağrısı ve proje yazım teknikleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ara

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi arasında imzalanan “eğitimde iş birliği" protokolü çerçevesinde İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı tarafından 22-23 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenen Gameathon mobil oyun geliştirme etkinliğine okulumuz 1 öğretmen ve 4 öğrenciden oluşan ekiple katılmıştır. Arda Ensar Aşçı, Ahmet Can Genç, Yağız Demirbacak ve Mert Kemal Sabırlı’dan oluşan öğrenci ekibimiz yarışmaya katılan 13 Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi arasında İKİNCİ olmuşlar ve 10.000 TL para ödüllü kazanmışlardır.

Ara

27 Aralık 2023 Çarşamba günü Rehberlik Servisimizce tüm okul velilerimize yönelik “Sınır Koyma Ve Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak” konusunda bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Yenilenebilir enerji alanı öğretmen ve öğrencileri Balçova jeotermal enerji san. tic a.ş. ye teknik gezi düzenlemiştir. Jeotermal ısıtma sistemleri ve jeotermalden elektrik enerji üretim tesislerini ziyaret edip,

Yetkililerden sistemler hakkında ayrıntılı bilgiler almıştır.

Ara

Son dönemde Emekli olan öğretmenlerimizi okulda ağırlayarak kendilerine plaket ve hizmet Şeref belgelerini takdim ettik.

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Oğuz IŞIK ve Hakan ESER' in çalışıtırdığı İTO-XOR robot takımı öğrencileri İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünün düzenlediği IZTECH ROBOLEAGUE 2023 de 1. turda rakibini eleyerek 2. tura yükselmiştir.