Mrt

2. DÖNEM 1. ORTAK  SINAV TARİHLERİ AŞAĞIDADIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

Mrt

Velilerimize yönelik Alkol ve madde bağımlılığı semineri 26 Mart 2024 tarihinde, Ege Üniversitesi Çocuk ve Ergen Alkol, Madde Bağımlılığı Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile Dr. Betül AKYEL GÖVEN tarafından okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve 18 Mart Şehitler Günü kapsamında okul etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Alper Kuloğlu mentörlüğünde çalışmalarını yürüten Gençbizz şirketimiz  @indispansable_inspres ile Gençbaşarı Eğitim Vakfı ve EGİAD işbirliği ile gerçekleştirilen Gençbizz Girşimcilik Zirvesine katılım sağladık.

Mrt

Okulumuzun koordinatör olarak yürüttüğü  2022-1-TR01-KA210-VET-000081372 USING A SIMULATOR FOR PROGRAMMING IN ROBOTIC - Robot Programlamada Simülatör Kullan SIMPROTIC isimli projemiz devam ediyor. Lütfen instagram hesabından takip ediniz.

Mrt

Dünyanın enbüyük Uluslararası Robotik Festivallerinden biri olan @robotexturkiye Ege bölgesi seçmelerine katılan okulumuz  robotik takımı , Oğuz Işık ve Alper Kuloğlu mentörlüğünde yarıştıkları Drone ve Mavi Girişimcilik  kategorilerinde liseler arasında 2. olmuşlardır. Her iki kategoride de uluslararası takımlarında katılacağı Antalya etabında yarışmaya hak kazanmışlardır.

Mrt

Karabağlar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ilçemizdeki mesleki okul ve kurumların tanıtımı amaçlı seminerlerimizin ikincisi 12 Mart 2024 tarihinde 29 Ekim Ortaokulu öğrencilerince ilgiyle takip edildi.

Mrt

Karabağlar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen ve okulumuz öğretmenleri Oktay Çeltik, Korhan Kantarcıoğlu ve Ulaş Çetin tarafından Cemil Meriç Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine ilçemizdeki mesleki okul ve kurumların tanıtımı amaçlı seminerler düzenlendi. 11 Mart 2024 tarihinde 3 oturum şeklinde düzenlenen seminerler, öğrenciler için son derece verimli ve bilgilendirici geçti.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında tüm kadın çalışanlarımıza küçük hediyeler verildi ve pasta ikramında bulunuldu.

Türk Halk Müziği Solo Ses İcra Yarışması

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Liseler Arası Türk Halk Müziği Solo Ses İcra Yarışması’na Müzik Öğretmeni Nazan Bulut danışmanlığında katılan öğrencimiz Selim Çeliker 4.lük elde etmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımız ve Türkiye’nin önemli sivil toplum örgütlerinden İHH’nın yaptığı protokolle başlatılan “İyilikte Yarışan Sınıflar” projesine okulumuz iki sınıfıyla katılmış, bu projeyle her sınıf; mazlum coğrafyalardan bir yetim ve  ihtiyaç sahibi çocuğu kardeş seçerek aylık olarak burs desteği sağlamaya başlamıştır. Kıtalar aşan iyilik severlikleriyle gönül coğrafyamızın sınırlarımızdan çok daha ötelerde olduğunu gösteren öğrencilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

27 Şubat 2024 Salı günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İSG Birimi İş Güvenliği Uzmanı Arif KIZMAZ tarafından yapılan Risk Değerlendirme Eğitimine Meslek Dersi Öğretmenlerimiz, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimine ise tüm öğretmen ve personelimiz katılım göstermişlerdir.

Şbt

26 Şubat 2024 Pazartesi günü Karabağlar İlçe Müftülüğü işbirliğinde “Kudüs ve Filistin’de devam eden zulümler” konusunda farkındalık oluşturulması adına düzenlenen seminere tüm 9. Sınıflarımız katılmışlardır.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde okulumuz 9. Sınıflarına yönelik olarak düzenlenen “İyileştiren Sınırlar “ adlı kişisel sınır koyma ile ilgili seminer okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce farklı sınavlara hazırlanan, kariyer planlaması yapan öğrencilere ihtiyaç duyabilecekleri konu başlıklarına yönelik olarak hazırlanan "3 Adım Rehberlik Kitabı" hazırlanarak yayımlandı.